DCAafbeelding20141229om133845

...uw machine weer zo goed als nieuw en die daarbij weer voldoet aan alle eisen van deze tijd!
Uitval van afzonderlijke functies is een bekend fenomeen bij vele machines die onder zware omstandigheden moeten presteren. Het is
dan ook niet of, maar wanneer het gebeurt! Voorkom die spanning en wees een dure repararatie voor.
 

Prototyping

Vaak ontstaat gedurende het ontwerpproces de wens om bepaalde onderdelen van het machine-ontwerp te toetsen, alvorens het verder te ontwikkelen.
Door middel van
snelle prototyping technieken (zoals hightech 3D-printers) kan in korte tijd, met name op detailniveau, veel inzicht worden verkregen over de functionaliteit en efficiëntie van het ontwerp.

DCA
Engineering beschikt binnen het eigen netwerk over een werkplaats en juiste professionals om het definitieve ontwerp geheel in eigen beheer te produceren. Op een vertrouwde, snelle en efficiënte wijze. Doordat de lijnen kort blijven kan snel worden ingespeeld op mogelijke onvoorziene aspecten, of gewijzigde wensen voor de verwerking van het product.

Het eindresultaat is een werkend prototype dat alle kenmerken van het ontwerp vertegenwoordigt en u zo een machine toont waarmee u vertrouwd de toekomst in kunt gaan.

Ook voor de levering van maatwerk-onderdelen en constructies kan DCA Engineering u adviseren. Denk hierbij aan draai- en freeswerk, plaatwerk van zowel staal als RVS en aluminium. Voor het maken van constructies beschikken we over professionele lasapparatuur voor het lassen van staal, RVS en aluminium.Neem
voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij denken en doen graag met u mee.

logo-DCA-2

Wat doet DCA Engineering?

Productontwikkeling

DCA Engineering kan aan de start van de ontwikke-ling van uw product een belangrijke bijdrage leveren. Niet gehinderd door 'n bedrijfscultuur of -verleden kunnen wij een innovatieve oplossing bieden door een heldere, frisse kijk op uw ideeën te geven.
Zo kan er ook in het beginstadium rekening worden gehouden met technische (on)mogelijkheden in de latere uitvoering, die onnodige hoge kosten kunnen voorkomen.

 

Machine ontwerp

Wat voor uw product geldt, geldt natuurlijk ook voor het ontwerpen van uw machines om uw producten te kunnen vervaardigen of te verwerken.
DCA Engineering zet graag uw (ruwe) ideeën en wensen om in een professioneel ontwerp: een hoogwaardig 3D CAD-model waar de modernste technieken en mogelijkheden in zijn verwerkt.

Machine-ontwerp is een voortdurend dynamisch proces, dat veelvuldig overleg en terugkoppeling vereist. DCA Engineering maakt alle mogelijkheden van het ontwerp al in een vroeg stadium voor u inzichtelijk. Uw feedback is daarbij onontbeerlijk om samen tot een perfect machine-ontwerp te komen, inclusief sterkteberekeningen voor cruciale onderdelen. Met als eindresultaat een uitgekiend ontwerp dat probleemloos en efficiënt kan worden geproduceerd. Want u wilt immers geen verrassingen achteraf.
 

Machine revisie

DCA Engineering heeft zich mede gespecialiseerd in machine revisie en biedt daarnaast een vakkundige service op locatie. Nadert uw machine het einde van de technische levensduur, maar voldoet deze nog prima aan de productie-eisen? Machine revisie vormt dan een prima en voordelige oplossing met als resultaat...

©2016 - DCA Engineering
Alle rechten voorbehouden

logo-DCA-3
Login